Hasil Kerja : Kejohanan Badminton Piala Pengetua 2016

Hello!


Tetiba rasa macam nak share what I've been learned and doing at collage. Sebenarnya da tahun kedua da buat semua benda ni, ada kot draft cerita how I started tapi tak post sebab tak habis tulis dan takde feeling nak sambung tulis. Wifi connection pun tak bagi support je. 


Masa tahun satu lagi banyak poster aku buat, almost 21++ tak termasuk bunting dan banner. Sekarang da tahun dua(sem dua da pun) masa masuk sem lagi da dapat offer jawatan Publisiti. Out of three I only choose two, satu je publisiti kat kolej. Lagi satu kelab, jadi eksekutif program dan untuk program kat fakulti dapat juga jawatan publisiti but then, bila kena sort out masuk dinner jadi eksekutif tugas-tugas khas dengan cenderamata. Okayla okayla. Untuk kolej bawah Sekretariat Sukan&Rekreasi ada dua event Kejohanan Badminton Piala Pengetua dan  Kejohanan Badminton Piala Tun Dr. Siti Hasmah 2016. Jadi tak nak cerita banyak, Ini hasil kerja aku untuk Kejohanan Badminton Piala Pengetua 2016. *logo dengan tulisan timbalan yang buat. Aku design selebihnya.




Comments