Cerebrum Memories 3 : KLCC , Ask.fm

Assalamualaikum .
having hard time to forget . but the harder you try to forget someone, the longer you'll remember them . So, just move on , and eventually they'll fade away . Couldn't agree more .
So I decide to move on and do solat sunat istikharah . Allah SWT Maha Tahu yang Terbaik .makanya ..berdoalah . Ingat Allah SWT masa senang , Allah SWT akan tolong kita waktu kita susah :)

left pic : Nono,Zurina,Zurin ,Aqila and me . right : aqila ,nono,me ,mala zurin
extra class BM semalam . sungguh la aku ni sangat la malas kalau duduk rumah .. suka buat kerja last minit pula tu . 'Ya Allah jauhkanlah aku dari sifat malas ' .

Anyway , thanks for being there for me girls . I love you guys . For the past few weeks yang I jadi tak betul . thanks for every things . Thank You So Much . Sorry for being too stubborn :D
yeashh . semalam lepas class , me , mala and nono sekali dengan budak kecik Izzat Azizee Sham ni pergi KLCC . sebab utama nak pergi KLCC nak pergi Kinokuniya beli buku HLOVATE . Aqilah cakap kalau cari kat Kinokuniya konfem ada , aku dah merantau Popular dan MPH ... tak jumpa . Dah berminggu nak pergi tak jadi ... akhirnya :)
Izzat Azizee Sham . mana budak ni datang ? haha jatuh dari langit *lawak hambar .  Mida ingat kalau takde siapa nak teman memang nak ajak budak ni . Lagipun hari ni 28 Mac birthday dia . Tahun lepas tak tahu la busy kenapa sampai lupa birthday dia . Jadi konon nak tebus la ni . ajak la dia keluar . belanja dia sikit . Yaa Izzat Azizee Sham da 17 tahun :) Akak doakan Izzat panjang umur , dimurahkan rezeki , sentiasa dirahmati . happy selalu , cemerlang SPM dan berjaya dunia akhirat okay ??
Terima Kasih sebab sentiasa mendengar , sentiasa ambil berat pasal akak .. Terima Kasih atas nasihat awak . Terima Kasih sebab simpan key chain yg akak bagi 2 tahun lepas . Terima Kasih sebab tak pernah berubah . Terima Kasih . dan maaf sebab akak suka buli awak .

terima kasih untuk Jamie sebab bagi akak pinjam boifren awak . jangan jeles tau :)

dan . I've spent another RM 100 from my BB1M . this is what I got . [tunas] , Contengan Jalanan, Gurindam Jiwa : Schrubert Serenade  all three books by HLOVATE . Yes I am hard fan of Hlovate . then , I've bought IQ84 by Haruki Murakami . all 3 series in one book . This book was recommended by Azreen Chan .
Kalau lah boleh beli satu book store tu .anyway , I love Kinokuniya they have all the books that I want .

Lagi ... biasalah sketch book .dan multimarker for drawing :)
We had so much fun yesterday . Tapi ada la ke-pisang-an melanda ...Mala eksited gila sebab first time pergi KLCC pakai tudung . haha . malangnya ke-pisang-an itu semua disebabkan mak cik asmi asmidar ni lupa nak charge kamera ..jadi bateri habis awal . tak puas ber cam-whore . apa yang kami buat ? jalan-jalan jalan , makan dan makan dan lepak food court tengok orang . next trip , memang  da plan nak buat benda ekstrem . main roller coster ke . Trust me yang saya tak pernah naik roller coster seumur hidup saya ^_^ 

Thanks for the memories . Thanks for listening . Thanks for understanding that I'm trying :)
Can't wait for next trip :') 


p/s:How I wish .. You'll fulfill your promises . 
ask.fm : and .......... I've got a psiko questions from aninomus kat ask.fm soalan 1 : 'take him or leave him' soalan 2 : 'I repeat . take him or leave him' . ada gak soalan yg berbunyi' I need you :3' . dan kebanyakan soalan yg saya dapat ialah soalan pasal relationship . sungguhla aku da rasa aura doktor cinta yg fail .sebab aku pandai nasihat orang tapi bila benda tu jadi kat aku . sungguh aku fail .

Comments

Popular Posts