BB1M

Holla and May peace be upon you :D

Kita lupa cerita pasal pangkor yang takkan habis tu ~ Sebab tertangguhnya pangkor . tertangguh semua cerita road run and everything . Kita hold dulu yang lain . Kita cerita apa jadi hari ni .
Hari ni ....dapat Baucar Buku 1 Malaysia . Huyeahhhh . Alhamdulillah . Setelah lama menanti . akhirnya ....................
 Gambar ni tangkap guna webbie saya je sebabnya ...... kamera habis bateri ~ tengok muka happy nak dapat baucar ... dan tengok muka Cikgu Azhar . hehehe
 Inilah muka happy dah dapat Baucar ...*Thanks DS Najib . ... nak borong buku ... dan muka happy sebab rumours result keluar esok tak betul so.... tunggulah 18 Mac nanti ... minggu depan exam . sabtu ni sekolah . time table kitorang dah penuh ~ dan tanpa sedar ada basketball match yang kitorang tak kisah and tak fikir langsung . cane nak kejar PBS lagi ~ semua-semua tu ~exam , match. busy  .esok ada bahas . *saya tak prepare lagi ni ~
kalau nak tengok muka-muka kaki cam-whore Murnians . nilah dia . pantang nampak kamera . LOL

and I'm getting busy busy and busy .
yet . Last night I had the best late night conversation ever .
'They don't know what we do the best . That's between me and you our little secret '
And I can't stop smiling :D ngehhhh . Thanks babe .

Let's pray for Sabah . Al-Fatihah for our pahlawan . May them Rest In Peace  AMIN .


Comments

♥ CIKZEK ♥ said…
kite nye baucer dh hbes. hahaha gelojoh kan :D

Popular Posts