My Whole Week

Assalamualaikum .
 Happy Chinese New Year especially for 6 Atas Murni Beloved Muet Teacher . Mr. Lok Hon Seng . Thanks for the 'limau mandarin' ... We love you sir . You're so nice to us. Maafkan saya sebab selalu cari gaduh dengan sir dan buat sir menjerit .lol . That's my favourite things to do .You're the best . Thanks and I'm sorry for everything :D hehehe
 Dear Hafizah Achmad Damli ...
Adik saya lagi seorang ni nak pergi MRSM Pengkalan Hulu ...
It's never been easy to say goodbye .. But it doesn't mean we can't say Hi again ..
I'm gonna miss you ...a LOT.
2 tahun .... with coop thingy and 'rumah ungu' ... kawad and everything ..
Umi dah pergi :( Akak tak sempat nak ucap selamat tinggal .
Akak tak sempat nak kacau dia ...nak dengar dia gelak :(
Adik-adik akak sorang-sorang pergi ...Akak je kat gombak setia lagi ..
...Ehsan setia kat Gombak Setia ni ^^ that's so called my  kroni :D
Good Luck Fieza .. Untuk Umi juga yang akak tak sempat cakap .
p/s: simpan tau Note yang akak buat ..nanti tampal dalam locker .so that you will never forget me- your cutest and oldest coop sys ^_^

 Yesterday .. again lepakz kat National Library . it becomes our favourite place to be ^^
Semalam pergi dengan Zurin , Zurina , Nono :)
I love the environment bebeh .. 

 Say hi To Mala and Juja :') 
I did some doodling . I just doodle . Ini yang saya buat bila bahan saya dah jumpa .......
Reblog .sebab wifi laju . Cari novel . Baca. Tapi tak boleh pinjam:( tiba-tiba dapat idea tulis novel .

'cita-cita you apa eh'
'entahla. kenapa? i nak jadi doktor buku kot'
'bukan you nak jadi pengurus koperasi ke'

. Its nice when someone remember a little things aabout you .Not because you keep reminding them but because they care. .


Comments

ZWAN SABRI said…
Nakalnya dia dok bagi Sir jerit.. HAHA

Popular Posts