xkenalmakexchenta Will Stay Porebah ...

Assalamualaikum ...

 itu nganga besarbesar memang minta lalat masuk mulut lah kan ... Tudung Bawal trend now is back . so cool you olss . pakai bawal always evergreen . Saya pun tidak terketinggalan mula ber'bawal' kembali :D

Memandangkan sejak dua menjak kebelakangan aku dah jarang menaip ni , blog dah semakin kurang readers . Tak tahu la semua dah bizi kot . silent readers ke , loyal readers semua macam dah larik . tsktskk sedih . 

Saya nak tukar nama blog .tapi tak boleh dan ia nampak menyusahkan.. nak google pun dah hilang ..gamaknya lagilah susah orang nak cari ... nama ni digunakan sejak 2010 .. I know I'm growing up ,environment influenced me a lot so tetibe feeling nak tukar nama blog ...dan tetibe tukar balik . biar la nama xkenalmakexchenta tu walaupun nampak remp-it . tapi maksudnya sangat mendalam dan sesuatu .. after i through a lot , takkan la nak buang dan tukar macam tu je kan ..biarlah orang kenal mida selamanya sebagai pemilik nama blog yg 'comel' ni . 

I'm try to be Le Super Mida ,but I still being the same old me . xkenalmakexchenta . kbai.

Comments

Popular Posts