Yuna Hotlink People Powered Concert !

Assalamualaikum .Hye babe-babe sekalian . Apa plan hari ni ? Nak pergi tengok wayang? Nak hang out? Jom :') Dude? also can , also can . Be Friends with everyone . You never know what you will earn or learn from them .


Yeahh . anda nampak gambar siapa di bawah ? Yee Yuna :) Suka tak tengok dia? gorgeous kan ! or ohsem ! Okay she Great !
Okay . Ini adalah tentang Konsert Maya pertama Yuna ! Yaa , special for Hotlink or Maxis user . Hotlink People Powered Concert ! Konsetr live streaming depan skrin komputer kau . Best tak? Bila Konsert ni pukul 8malam 14 Disember ! ada 10,000 tiket untuk di 'unlock' . So , jom join  just for fun! 


Okay. Kalau korang nak tahu , mana aku dapat tahu ni dari Murai.com.my ...Aku baca gosip ? tak lah bukan mcm tu . Aku kan pakai Maxis Broadband so setiap kali nak connect . Akn keluar laman web MyLaunchPad.com jadi , adalah artikel Yuna .aku nampak aku klik la ! Baca terus daftar ! So , best juga jadi antara org pertama yg unlock 10,000 tiket ni .aku mungkin orang yg ke-287 something like that laa .


jom . 10,000 tiket to unlock . lets hurry babe ! untuk info lanjut pergilah ke link ni okay !-->http://www.nowyoucan.my/yuna/index.php




Comments

::FAIZ FARISH:: said…
dulu aku minat yuna. skang tak

Popular Posts