Pergi Teluk Kemang teringat kat SESEORANG :D

Assalamualaikum .Hye ! Semalam Mida satu family pergi mandi laut ..ngehhh .kat Teluk Kemang , Port Dickson ..To be honest , ini kali pertama mida pergi pantai .haha . Anyway Mida tak suka mandi laut atau main air sebenarnya ..motif aku nak pergi pun nak main pasir laut .nak jalan kat tepi laut lepas tu self potrait .hahaha..Memang aku masuk air kejap jeee ....aku tak tahu mcm mana adik aku boleh main air sampai 5 jam -,-
Dari KL ..pukul 8 ..sampai sana dalam pukul 10.30 ..masa tu air baru nak surut ...tak ramai orang semalam ...okay aku tak tahu nak crita apa lagi .masa kat sana ada satu benda yg buat aku trauma ..serius sampai mengigil tangan aku . Sumpah aku dah tak nak ingat benda tu ~
Takde banyak yg aku nak ceritaaaa .. cuma ada beberapa gambar yg aku tangkap aku suka sangat . aku kan minat sangat tangkap gambar ni walaupun guna henset K660i je dan walaupun sampai henset aku jadi gila sebab masuk air ..HAHA demi gambar ~
Okay ini adik aku paling lawa plus paling gedik .*sumpah tak tipu* 
ini adik aku paling manja ~
ini paling nakal ~
Yang penting 3 orang ni adik aku yg paling kecik yg suka buat rumah jadi mcm tongkang pecah .yang suka buli akuuu .dan yg suka sangat buat aku marah .hahaxD
Ini aku ..kaka yg paling baik dan bertanggungjawab .haha perasan :D self potrait berlambak .biasalah .terpaksa tangkap gambar sendiri adik-adik aku yang lain semua ~ em malas cakap ;p


Pergi Teluk Kemang teringat kat seseorang .. Heyy Awak ...em , sejak hari last kita jumpa dulu ~ masa kita tingkatan satu kita dah tak  bercakap lagi mcam dulu .. betegur sapa bertanya khabar lagilah tidak . hanya kemaafan yg saya minta .saya banyak sangat salah kat awak . saya dah lukakan hati awak yg menjaga saya dengan baik .saya minta maaf sangatsangat tapi sampai sekarang saya tak mampu dengar kata bahawa awak maafkan saya ..Itu je saya minta kata ikhlas dari mulut awak sendiri yg awak maafkan saya dan akan doakan kebahagiaan saya ..dulu saya terlalu terpengaruh .lupa janji saya terhadap awak .lupa segalanya yg awaklah satu-satunya yg menghargai saya seikhlasnya .awak kenal saya kan .Minta maaf awak .dan saya ingat lagi pasal awak .mungkin tak banyak tapi masih lagi ada termasukla pasal Teluk Kemang .



p/s:Hari ni mida dah mula kerja best kerja kat Butik Ummah Way . Ada jual shawals , tudung,jubah , sejadah ,telekung .semua lah. dari yg murah sampai yg mahal .barang untuk sesiapa yg nak jadi tetamu Allah pun ada . Saya jugak jumpa ramai pelanggan ...Ada macam rupa , ragam :) Yg dari Somolia ..lagipun boss saya China Muslim ..very international .okay nanti bolehlah singgah eh :) 

Comments

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal
Anonymous said…
Drive currently appears as an additional folder in the ChromeOS file manager. ugg You onus delicate log on to the website and look at the rife bags available learned. ghd iv styling set A basic two to three button black blazer with either a matching pencil skirt or pair of pants will do the trick. ghd online I guesses I take my brats though.. ugg boots on sale Kierland Commons is a nice place to go for couples looking to waste a little time shopping before grabbing dinner or catching a movie..
Anonymous said…
Every time I open her book, I end up just standing or sitting around gawping at it for far too long, trying to figure out how I might go about raising my work to the same standard.. http://www.fitghdhair.com north face jackets on Louis Vuitton speedy| It also comes with a hefty price tag but what does it get youuseful source on Gucci Handbags| A beautiful addition to my fall wish listclick to read more on Chloe Handbags| While the Chloe Bay Bag first gave me the creeps that a face was staring atCheck Out Your URL on Chloe Handbags| Finishing off the trio of hobos is the new Chloe Medium Silverado Leather Hobostore with inexpensive Cheap Diablo 3 Gold on Prada outlet| A burst of fresh minty color is just the thing to get you set for the ugg Due to the fact merchandise happen from your facility, and are made of all the ?cheap chanel bags content. north face uk Then you have to deal with the escalators which do not work 99% of the time and are caked in filth, only to be greeted with the disgusting mess that is the walkway between McWhirters building and the Metro food court. ghd nz sale Pablo Picasso pioneered the modern art movement called Cubism and is widely acknowledged as the most important artist of the 20th century.
Anonymous said…
If you want to add type and femininity to your garments, consider including Armani Junior add-ons to your outfits! In this season's assortment, you will find great bags, belts, scarves, gloves, hats, and hair components, all manufactured in the best style! Bags are an important to any girl's day-to-day outfit. http://www.oneghdhair.com During practices, I would ask, 'Am I doing okay?' And they would say, 'Less smiles, less smiles!'". http://www.manyghdhair.com It like staring into a crystal ball of awesomeness as we get a glimpse of what to expect next year. ugg Sometimes your confidence gets a little shaky when you don't see results but hopefully they can remain even keel emotionally and continue with their effort.". ghd The Bensidouns use a proprietary system of mountings to connect the canopy poles directly to the pavement.

Popular Posts