Heyy 'Monyet Jingga' lama tak tulis pasal Awak^^

Assalamualaikum :)
Heyy.. Heyy ..Heyyy ....heheexp Nampak tak saya bergambar dengan siapa tu ? haaa ...benda tu saya namakan 'Monyet Jingga' ...sebab dia macam monyet ..ada ekor ...telinga capang ..heheh dan...bewarna jingga ...Comel tak ? haha tengok mata dia ..benda ni dah lebih kurang setahun dah setia kat hujung bantal saya ..heheh ..kasang-kadang saya campak-campak je dia .. Sorry 'Monyet Jingga' .


Heyyyhheeeyyy ...bukan tu sebenarnya yg saya cuba nyatakan ...tapi ..ehem ahaksss . Orang yg beri 'Monyet Jingga' tu .. I miss him ekceli ...saya rasa masa dia bagi 'Monyet Jingga' ni .itulah hari terakhir kitorang jumpa .sobsob sedihnyaaa .....Tapi nak buat mcam mana kan .. We have to move on .As long as , dia happy kita pun happy juga^^ Dia tak happy pun bukan masalah kita ..haha..
.Saya rindukan kePOYO-an dia tu .heheh . Yes dia memang POYO . 'eh you mmg POYO tahu ' tapi i can't deny 'you COMEL' ..shooottt~
 walaupun i da delete gambar you dari henset i ..(tapi ada lagi dalam pendrive*gambar kita dua banyak .huhu*) ..walaupun i dah delete you dari carta hati i dan delete semua text dan delete almost semua entry pasal you(tapi kenangan dengan you masih lagi i ingat) ..walaupun I kasi hadiah birthday yg 'sexy' hahah (tapi i still ingat lagi how sweet you are) hahaha.. 
Heyyy , It's okay .I tak mengharap sampai ke bintang macam dulu lagi (even i miss how you call me and say 'eh i nak pergi cc tau' and how you text me and say 'I tak boleh menang tanpa you' bluekkk ) ..At least i hope we still can be friend .. I know I was POYO tooo~ hehehe . and EGO ~ dah tahu you mcam tu lagi i tak nak kalah .haha sorry la you ~ Im so stupid that time ...
Okay honestly ..I miss you friend xx
sooo MJ silalah terasa xp
lotsoflove Midaxx

Comments

Popular Posts