Bye SUMBER INSPIRASI .

Assalamualaikum .Hai korang ! ceh poyo . Aku nak tulis mukadimah emo sikit .sila sediakan baldi yeah! 


Tadi kan Izzat b Azizee Sham text saya setelah sebulan~ dia melupakan saya.Alasannnya 'Izzat nak akk fokus.buat yg terbaik.blablabla~' ....and text dia kali betulbetul menyakitkan hati aku wei . rasa mcam nak tombok dinding kalau dia ada depan aku dah lama dah benda melayang kat muka dia .dushdush~Boleh pulak tu dia bagi motibasi 'Lumrah lah kak . Semua lelaki akan tinggalkan akak .Yang takkan tinggalkan akak lelaki untuk akak.Dia la lelaki bertuah akak' .dushdush~ once again ! aku rasa kalau ada batu aku dah campak dah kat dia ! Oh Boy .and Boys ! senangnya korang cakap macam tu kan . Ingat aku ni apa hati batu .oh memang sebab tu lah korang datang dan pergi .macam kentot kan ~


Aku tidur .2 jam kemudian aku bangun. dan aku okay. Now Aku Tak Kesah .korang datang , aku alukan . Korang nak pergi , pergi. tapi jangan nak tambahkan rasa sinis aku kat lelaki . Sebab aku kuat lah korang jadikan aku tempat luah masalah korang kan. takpetakpe . Aku Tak Marah. :'D kan aku selalu senyum .eh , mana pernah aku tak pernah sedih .kan aku ni kering , brutal .Aku Okay .whatsoever.


Okay! Hari ni adalah hari menhantar buku teks milik kerajaan buat kali terakhir .uhuuu~ PJK punya pasal melayang RM12.40 .tah mana buku nih hilang tah .kuang ajak .menyorok kot merajuk sebab aku tak guna dia.haha.
Maybe hari ni hari last jumpa separuh daripada membemembe kelas aku . 
Ada yg dah kerja lah , pergi interview , ada jugak yg Bulan Januari dah kena pergi PLKN . Nisa kat Bidor , Asniza kat Sungkai dan Wani kat Bau, Sarawak .amekkaw jauh tercampak~ oh korang enjoy your Khidmat Negara!Yg tak tahu lagi tu bukan first intake .ready jelah korang eh :D hehe
Aku gemukkan . oh No! Dietdiet. Tapi kan bak kata Qi Razali:Dia tak faham kenapa perempuan selalu risau pasal berat badan .Kalau confident mesti cantik ! Ouh Qi . kata-katamu menjadi sumber inspirasi .haha.
Shyndi tak dapat first intake :D


Nampaknya plan nak start jogging esok akan terbantut :D huahuahua ;p
Pinky tak . Ni baru separuh .ada separuh lagi takde dlm gambar ni . Pinky kan . oh so girly .ada yg dah janji macam Aku , Shyndi ,Inna .yg lain kebetulan .oh telefati kitorang sebagai Sejahterians sangat kuat! hehehe.


Balik je meronggeng dengan Shyndi , Inna , Madhi , Wani ,Dijah lepak kat CC sampai 3 jam .gila kan xD hahah .babe ~ Just have fun Don't think too much :D
Eh gambar Abang Comel mana pulak ni ? upsss~ Ni la Azharuddin jejaka Sejahtera idaman Gadis Sejahtera.maklumlah lelaki dlm kelas aku 5 orang je perempuan pulak 5 kali ganda . jadi semua duk minat kat Azhar yg sorang sebab nak tahu tak pujian jujur .Dia ni boleh lah tahan 'jambu' , pandai , dan suara uh macho wei . sumpah tak tipu walau kadang-kadang memang mulut dia berbisa , tapi kan kalau kau betul2 boleh take deeper conversation dgn dia . memang azhar ni cool gila ! . Kira paling hensem la antara 5 org tu walaupun muka Muzaffar macam Edward Cullen .wei serius tak tipu ! siapa kenal Muzaffar tahulah kebenaran kata-kata aku sebab Muzaffar mix .nak tengok gambar dia ? ouh Maaflah tuan punya badan tak bagi .hehe .
Yang paling best kan birthday Azhar sama dengan aku hahaha. so , mula-mula mmg tak rapat tapi lama-lama aku dah boleh in dgn Azhar .dia cool tapi yg sebenarnya aku tak minat kat dia .ahakkss~ .


Tadi masa pergi sekolah ,'Sumber Inspirasi' ada .mungkin ini kali terakhir aku tengok dia dan jadikan dia sumber inspirasi sebelum ada org lain ambil alih tempat dia . Bye Sumber Inspirasi . Jumpa lagi 4 bulan .
Anyway , aku tak expect Wani baca blog aku . sengal xD aku ceritalah kejadian hari exam tu dgn selamba menyebut nama sumber inspirasi konon macm tkde apa-apa .rupanya Wani baca blog aku habis kantoi~ matila .nasib baik dah habis sekolah .haha . Ni yg susah ada silent readers .'Wani ! kalau kau baca kau lupakanlah yg kau tahu siapa dia' hahahah ;p


okaybye.Mood aku melayang jap .

Comments

Popular Posts