BREAKING DAWN Part 1 pun Bolehla :)

Assalamualaikum . Hari-hari aku sekarang semakin sibuk dan nak updated blog pun takde masa .cehh poyo~


Hari ni aku ada date .Dengan Kak Suri tersayang . hehehexD Ingat nak layan Ombak Rindu berdua . Sampai Wangsa Walk Mall pukul 12 tengah hari . tapi semua dah Sold Out tinggal malam punya je .Nak buat macam mana , aku lah sengal phone dah habis battery malas nk charge . orang call banyak kali tak dapat . (yelah biasa nya takde siapa pun nak call) hahahxD.Melepas Ombak Rindu . takpe takpe baru tayang kan .lama lagi boleh tengok . Jadi tengok jelah The Twilight Saga:Breaking Dawn Part 1 tu .


Adik bongsu aku masa aku nak keluar :Mida , nanti kau beli donat(Big Apple) lagi tau untuk aku .
Aku: Hari tu baru aku beli . Nak beli lagi ? Bankrup la aku .Kalau aku kerja takpelaa. -,-
Dah beli tiket . apa lagi makan la . nanti kebulur pulak .hehexD Sebelum nak makan kenalah berposing dulu kan .heheh ;D Pink lagi ? Okay aku stuck dengan pink sekejap . ;p
Ouh Terima Kasih kak Suri . Love you .xoxo
Okay .itu je kitorang makan sebab tu kami ni 'sihat' .hahhaxD
Lepas makan , solat dulu . Ini first time aku solat kat surau Wangsa Walk . Dan aku start berfikir .
Shopping Mall sebesar-besar alam , tempat lagha banyak . Tapi kenapa Surau kecil ? Tak sampai besar satu kedai pun . Aku rasa dah tertulis dalam perlembagaan ini Negara Islam . Maknanya Majoriti rakyat beragama Islam .tapi Surau kecil . Mana-mana shopping mall atau tempat lagha semua sama je . Surau kecik. Sila setuju dan cakap 'Ya Betul' Jika anda rasa benda yg sama .
Okay now we talking about Breaking Dawn Part 1 .
Banyak porn ? takdela sangat .tapi scene kiss banyak gila .masa starting laa . Masa dia kahwin tu serius bosan aku cakap . Pergi honeymoon macam sweet tapi aku tengok serius bosan . Cium , Main Chess , Cium , Mandi , Main Chess tiba-tiba kati patah . motif ? -,-
Bila part Bella mengandung tu , haa itu baru best . Bila tengok kan tiba-tiba aku mula suka kat Jacob .lagi-lagi masa dia nangis lepas Bella bersalin tu ! oemjey ! Sangat gentle okay . Tapi tak boleh lawan Edward lagi . cara dia care kat Bella . Oh how lucky you are Girl if you found someone like him .Anyway , Kalau korang jumpa lelaki yg betul-betul cintakan korang . Korang akan jumpa 'Edward' atau 'Jacob' korang . Betul , ini bukan dlam movie atau drama je . but its true . Lelaki kalau gila sayang kat perempuan tu memang memang watak dia akan seperti 'Edward' atau 'Jacob' .oh trust me Girls . I've seen a lot of 'Jacob' and 'Edward' around me. Cuma mungkin korang belum jumpa korang punya lagi , aku pun .Jangan risau . Akan tiba masanya ;') Cintai lah lelaki yg cintai korang lebih dari korang mencintai dirinya ;)


Tapi part paling best , part Seth ! serius wei . dia comel gila ! Nama sebenar dia Booboo Stewart . Nama pun dah comel .orang dia lagila . awww:'D tapi tak boleh tandingi kecomelan Qi Razali . hehexD




Okaylah .aku tak tahu apa akan jadi esok hari . I don't have any idea about it. cuma mampu berdoa dan berharap hari esok lebih baik dari hari ni :) Tapi esok atau bila aku mesti mahu tengok Ombak Rindu .tak kesah la dengan siapa . tapi mesti nak pergi tengok :) lepas tu Im done with watchings movie . Nak karaoke dengan budak Gallant , Nak baca Novel Cinta , Nak main Bowling dan banyak lagi benda boleh buat ;)


p/s:okay MANGLISH saya teruk .kbai (Y)


Comments

Popular Posts