I Jumpa Retis You ~

Waahhh . .mengantuk dah ni . . penat satu hari tanpa rehat . . .ditambahtambah lagi dengan pergi sekolah dengan mood yg tak berapa nak baik . . kerana masih menjalani proses perubahan . . .bukan perubahan hormon tapi keadaan . . lawak juga bila difikir kembali . .  MAAFLAH bagi sesiapa yg menjadi mangsa pagi tadi . sesungguhnya saya tak sengaja . .  Biasalah kan semua orang ada waktu naik turun walaupun saya yg selalu act cool and string :'D Aqilah. Len . Syida . Tika . Qayah .  I love you :]

Habis mesyuarat koperasi memang aku tak buang masa dah duduk sekolah terus straight call Ibu ,balik rumah . Sebelum bom atom meletup baik aku balik dulu sejukkan badan . kebetulan Ummi ajak pergi kenduri adik dia kahwin kat Restoran Sri Melayu . . Pergi malam tapi Ummi ambil awal sebab nak pergi ambil Abang afi kat IPB (Institut Profesional Baitulmal) . . okay tak perlu detail sangat ~

Untung-untung sampai dapat jadi usher bidan terjun . . untung-untung dapat pakai bunga penanggah . wahh banggo ~

Okay sampai sini dah best dah . .  I jumpa ramai gila retis you . sumpah i tak tipu . You tahu yg jadi MC untuk malam tu Pian Cecupak & Teh Syuhada . .okay . ada pak cik kat situ tanya .
Pak Cik: Adik , siapa yang kahwin tu . Pelakon ke . ?
Aku: A'ah . Pelakon .
Pak Cik : Apa nama samaran dia .?
Aku: Tak tahulah .(memang tak sebab ni first time jumpa adik Ummi)
Pak Cik:Ouh patutla ramai artis .

Okay then . lepas pengantin sampai laaa, baru aku tahu nama adik Ummi tu .Nasha Hassan kahwin dengan orang Brunei you .Takdela popular sangat tapi . . . ramai jugalah retis terkenal yg adaa . . macam Sharifah Shahora , Adam Corrie , Aida Aris , Shida Dangdut . . .ouh itu je yg saya tahu nama mereka . .yang lain . . . tak berapa nak 'HOT' untuk saya ingati .hihi :'D

Macam-macam gaya mereka ni . (sejak bila belog mida ni jadi blog gossip) . haaa . belasaahhh jela .
Ada yg sombong tu sombong . .terus terang cakap la kan sebab saya jadi usher kan . .
contoh :Tanpa senyum .Meja I mana .  .? huhuu(tak pandang muka i pun tahulah i pendek .haha :D)
Tapi ada juga yang okay . . .
contoh: Sampai je senyum :) contoh Aida Aris , Adam Corrie , Sharifah Shahora pun okay juga :)

Main gitar pun tak reti . . nak main piano pulak .yang adooo~
(gambar sangat dalam very bad bad quality sebab ala biasala 2.0 Megapixels je tak boleh tanding dengan Digital Single Lens Reflex). . 

lagi . yang adooo . . .~
Yang datang semua baju liplapliplap nokk~
Mekap . . huhhh . . memang dah macam anak patung ~
Okayla okayla . Banyak betul dosa aku kumpul nih :p

Okay saya tahu saya paling comel .huahua . maksud saya paling rendah . ehemm . somel pe rendah .awet muda sentiasa .hukhuk . .
Okay mungkin retis ni agak familiar dalam drama melayu tapi secara jujurnya saya tak tahu nama dia .hihi :D
Ummi yg ajak tangkap gambar ni .
Ummi:Mida jakgi dah habis ,nak tangkap gambar tangkap la . .dorang semua sporting . .
Mida:Senyum je .
(dah Ummi ajak .ikut jela .hihi .boleh jadi bahan dalam belog .:D)
Ynag pakai baju hijau berspek mata tulah Ummi saya :)

Aida Aris  ni lawa okay ! Sumpah tak tipu . dan tinggi . dan suami dia sangat low profile . . .hidung mancung . .rupa macam orang Arab . quite handsome laa . .
Anak dia nanti mesti comel-comel .

Ini abang sepupu aku . Abang Afi . alalalalal~ bolehla dia main piano ade la bunyi takdela bunyi treeettttt je .HAHA . . .
Nak berose-rose pulak doh . . .Romantik la konon .
Jadi bagi sesiapa berminat bolehlah cari dia di Facebook .berumur 18 tahun . belum mampu menanggung anak daro ore . . so nanti-nanti jela yeahhh minat kat dia balik .huhu~

Okay sekian . nak makan ubat dan berehat .tidur dan tidur :D ~

Comments

nub said…
ingtkan orang perasan artis skali artis betoi. haha
Nalisa Syahira said…
syiokk ler dpt jumpa artis .
nynamysarah said…
take care taww Mida. jgnn SPM nnti demm ! ;)

#kim slm jewk kt abg afi tuhhh~ :p
L said…
comelnyaaaa tuan belog.. huuu

derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html
roq said…
background blog ni cantiklah :)

singgah2 la sini :)

Popular Posts