MENCUBA SEDAYA MUNGKIN .

#menghitung hari menanti waktu untuk menduduki Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia yang bakal menentukan masa depan . kena struggle habeh-habeh ni !waktu berlalu dengan pantas .memey ar~
okay stop! no memey ar~ membayangkan menempuhi hari tanpa belog .okay .redah je~
okay .belog saya semakin membosankan . okay takde idea nih nak tulis bombastik fantastik . maaf .
(bajet macam ada orang baca blog dia la tu )

Terlalu banyak makan membuatkan saya gemuk dan sakit perut , jadi semua silalah sedia untuk berdiet yaa .
Berfikiran positip . .saya tak gemuk tapi chubby . haha . sangat positif . saya bukan diet untuk kurus atau cantik tapi untuk menjadikan saya seorang yang SIHAT . okay .nampak benor menipunyee . ~bedeahh je atenye yeee . jadi siapa sudi nak temankan saya jogging tiap hujung minggu .? (sila hubungi saya)

Bila Ibu dah tak boleh pakai bajunya jadi sayalah yg memakainya . nasib baik muat :)


#What would life be if we had no courage to attempt anything?
#And she'll continue to smile no matter how hurt she is . 

Mencuba sedaya mungkin untuk sentiasa menjadi diri sendiri dan tidak menzalimi diri sendiri .
Mencuba sedaya mungkin untuk sentiasa tersenyum walau dugaan besar melanda .
Mencuba sedaya mungkin untuk menjadi yang terbaik .
Mencuba sedaya mungkin untuk menggembirakan dan membuat orang yang sayang tersenyum.
Mencuba sedaya mungkin untuk mencintai diri sendiri .
Mencuba sedaya mungkin untuk menjayakan segala percubaan . 
Tak cuba tak tahu . 

#Orang yang tidak belajar dari kesilapan dan tidak menjadi lebih baik dari semalam adalah orang yang rugi dan lemah . 


Comments

Laila Majid said…
ayat-ayat bawah sekali sungguh positif ye, bagus :)

baju mak kamu tu cantik la and you tak gemok la but just nice la :DD
ciK LyndaWawa said…
nway...good luck sista,,=]
L said…
waaaa.. omg.. comelnyaaaa...

jom kita solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html
FatihaMedan said…
Yeahhh ,be positive :)
FatihaMedan said…
This comment has been removed by the author.
syakey said…
berfikir secara positif okeyyy
fathiahRAIHANA said…
ha jom joging petang ni takkan tunggu weekend aje dekkk :)

Popular Posts