Jauh Perjalanan , Luas Permandangan .

Semalam . .jauh mida berjalan . sampai Nilai .kering tak .? 
#Kalau saya ada kereta dan boleh bawa kereta tak perlu saya  menunggu Kura-kura Tanah Melayu yang sangat lambat tu . ouh penantian satu penyeksaan .

Jauhnya Mida pergi Nilai , pergi mana .? rumah siapa .?
Rumah Aunty Azah :) Mak Abang B . its mean mesti la mida jumpa Abang B sekali kan . yeee~ .

#Best dapat jumpa aunty azah the owner blog Nothing but Something .hehe. cool tak .
#Best dapat jumpa kucingkucing aunty yg comel tu .
Saya dan Aunty Azah yang sangat baik hati . (dapat juga peluk cium dari aunty ) .
#Kau mampu nyah .? ;p
Mida pergi dengan adik . Ina . dah janji dengan dia nak bawa jalan . Jauh derr bawa dia pergi jalan . 
Mula-mula dia diam jee dah lelame . .. . . aku pulak yg jadi loner .haha .
#TERIMA KASIH banyak-banyak KASIH aunty :)
last but not least . mestilah balik takkan nak duduk sana sampai tak balik balik .itupun nasib baik Abang B nak amik dari KTM dan hantar balik .Terima Kasih yaa awak .
tunggu KTM pukul 6.30 petang baru sampai . sampai KL Sentral dah pukul 8 . . 
Balik pergi Jaya Jusco kejap terus balik rumah . . . tengok Twilight Eclipse .premiere kat Star Movie .(sengal itupun nak gitau) 

#tak sempat keluar dengan Kak Suri .
#tak bawa balik kucing pun .yela naik KTM susah . nantila nanti pas SPM kalau dah ada 'kawan' atau sendiri yg boleh bawa kereta (wahh nokk , cita-cita)

*dan tercipta lah suatu anganan : ' I already have someone that can be my Jacob but i did'nt find any Edward but im not Bella' :P

Comments

ambooiii...berjalan makan angin tak de pon ajk kita..^^
L said…
waaa. rajennya dia berjalan. huuu

jom bacer seket..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html
::FAIZ FARISH:: said…
cntik, i mean the sofa. cntik

Popular Posts