Day Ten: 10 FINAL WORDS :) (Final Destination)

Tempoyak udang pucuk ubi + sambal belacan ---> sakit perut sepanjang malam +ponteng sekolah .
Equation yang sangat berbaloi-baloii . . Target untuk mencapai level 110 dalam chicken invanders tergendala kerana ketagihan dalam mengedit gambar sedalam dasar laut yang berkaki-kaki . . khas buat adik-adik tersayang . nak tengok .? next time la heheh . kerana itu bukan tujuan sebenar saya menaip . kachinngkachinngg .(bunyi duit syiling dilagakan)

10 FINAL WORDS:
okay bila terlihat challenge ten days yang kat sidebar tu tiba-tiba teringat hangat-hangat tahi ayam aku dah sejuk .jadi cepat-cepatla aku nak habiskan challenge tu sebelum belog ini disimpan dalam peti besi musang berjanggut memandangkan nak SPM kan .bunyi macam ngeri jeee~

#1 Terima Kasih kepada semua FOLLOWERS , READERS and SILENT READERS. 

#2 Saya Sayang Kamu .

#3 Tak perlu ragu pada takdirmu .

#4 Allah juga yang MAHA MENGETAHUI apa yang terbaik buatmu .

#5 Betapa pemurahnya Allah . begitu banyak nikmat berbanding dugaan . 

#6 Tiada apa yg FREE di dunia melainkan nikmat yg Allah Taala beri pada kita . 

#7 Saya tak perlu memilih kerana masa akan menentukan .

#8 Sentiasa yakin dan sayang pada diri sendiri .

#9 Mereka yg melupai sejarah akan mengulangi sejarah .

#10 Pilihan kita semalam menjadikan kita siapa hari ni

Okay . dah Finish my 10 days 10 challenge . Tapi 10 hari tak berturut . janji cabaran telah diselesaikan . Semoga anda semua lena tidur dimalam yg sejuk ini .  
Assalamualaikum :)

Comments

Popular Posts