ITU DIA ANAK MAMI MAI KL.:)

Okay . . jari dah mula menari jadi kena secepat yang mungkin . . . .wahhh sempat ker ni hehhhhh . . yela masa tak menunggu . . nak cepat ni . . nak tengok Nora Elena . . minggu ni last tu . .jahat ouh Yvonne tak sukanyaaa . . . . mula la berhiperbola . . .

okay.ingat tak Mida ada cakap pasal PKS atau Pelancongan Koperasi Sekolah tu kan kan . . .so , baru dapat gambar ni . ni yg terus nak updated ni . . Hari tu kami jadi HOS .TAMU:SMK DATUK HAJI AHMAD BADAWI. .Hari kedua kami bawa dorang melawat KL sampai la Shah Alam . jadi mida antara hos yang mengikuti lawatan tu . . .soooo, ini highlight sepanjang program tu . .*gambar banyak tak jadi . . ni pun Mida letak gambar yg kira ada Mida jerla kan . .HAHA namapun blog Mida Midot .:)
Masa kat Menara Kuala Lumpur . . .Mida dan badut-badut ni dan jugak dear adik Jujue yg comel .heehee
Kalau dah ada lampu kat pokok-pokok ni apa lagi kan . .. . confirm-confirm la kat i-city yang tengah TOP sekarang ni . masa ni tak lawa sangat sebab tengah renovate . .tempat salji tu pun rosak . . .Bulan Julai ni kat i-city banyak event tau . .JOM pergi sana . . .
*SHOWDOWN 2011 pun buat kat sana (tiba-tiba rindu Abil Arshad :( )
Memang banyak gambar ngan Jujue hari ni . .Best sangat . Jujue pun blogger juga macam Kak Mida juga . . love you la dik :) untuk semua adik-adik yg lain pun .love you all.
Haaaaa . bukan gambar porno , hanya gambar seronok-seronok . kesian Farid kena buli . .masa kejadian jam 3 pagi . . nak tahu tak Farid sedar jam berapa . . . ? 5.30 pagi . .

Ini kat dalam bilik ERT kat sekolah . .malam last Mida , Jujue , Tika , Farid , Shazree , Syahir , Cikgu Pijah and Cikgu Fred . .tidur dalam bilik ni . konon nak tidur setengah jam jee . . . .pukul 4 nak bangun kemas dewan . .last2 semua terlajak . . .5.30 pagi baru bangun .semua ada port tidur masing2 . . .(balik jer rumah terus rindu masa nak melepak , merepek , bergossip dengan dorang . ) korang ROCK laa!
okay . malam kebudayaan jadi pagi kebudayaan . .macam biasa pengantinnya . . .Kak Arinah dengan Syafie Naswip . . .nasib la Syafie ni sporting . . .heeetengok dah filem Nur Kasih The Movie .? Syafie jadi Jamal dalam cerita ni . .

hari ni mida jadi pengapit . .BEST . . . .dan time ni juga la Mida buat persembahan . . .lagu KAU ILHAMKU dengan ITULAH SAYANG . . . syok habis la . . (sayang korang)
dan . THE END . . berakhirlah 3 hari 2 malam punya aktiviti . . .tengok Bola pun terpaksa dikorbankan . . yes BARCA menang ! hahaha . .

itu jerlah nak kongsi go to go :) jangan lupa tinggal jejak yee . . :)

HIPERBOLA:tiba-tiba saya terindukan seseorang ini selepas tertengok gambar dia . .takpe tak kesah . . .When you too close with someone everyone will think you have something with him . .at the end nothing happen . . . .sebenarnya benda tu menyedihkan .but PEOPLE COME and PEOPLE GO . PEOPLE GONNA COME SOME MORE. .so chill relax lepak sudah :)

Comments

Fyzal said…
i city dah tak best sebab masuk kena bayar sekarang.. hurmmm..
Jujue said…
banyaknya gambar jujue. aha :D
MIDA MIDOT said…
@Fyzal biasala . makin lawa pun tempat tu :)
MIDA MIDOT said…
@Jujue yela dah jujue je tangkap gambar ngn akak . .:)
Syafie Naswip said…
abg dh follow mida:))
Anonymous said…
http://www.msn.com/ - [url=http://www.msn.com/]msn[/url] msn
msn