MARCH ! Month of BUSY !

"Aku sayang kamu , aku cinta kamu . . .aku suka kamu , tapi kamu tak suka aku . . . ."

Month of BUSY . .memang sangat sangat sibuk tahu !
*Sebab mesyuarat PKS,mida tak dapat nak keluarkan duit . . .tssskkkk.tssskkk .
kena tunggu isnin .

Yaa . .satu minggu dua kali mesyuarat .makin dekat ni makin banyak la kerjanyaa . . .

  • ESOK:5 MAC .Road Run .macam tahun lepas jugak .AJK Kebersihan Pandu Puteri . .Esok nak shopping la . .hee .Jom Pasar Malam Jalan TAR . .
  • AHAD:6 MAC. Kursus Tamu .*Nak pergi lawatan PKS jadi tamu pun nak kena ada kursus tahu.
  • SELASA-JUMAAT:8MAC-11MAC exam bulan Mac . .
  • JUMAAT-ISNIN:11MAC-14MAC.Trip to Kelantan.
  • SELASA-RABU:15MAC-16MAC.Kelas Tambahan .
  • RABU:23MAC.Lawatan Kelab Setia, Sejarah dan Pelancongan.*MUZIUM NEGARA&MEMORIAL TUN ABDUL RAZAK.
  • KHAMIS-ISNIN:24MAC-28MAC.Lawatan Tamu dari SMK Kota Belud ,Sabah.

Dan itulah yang akan dilakukan dalam bulan MAC ni *takpe demi PENGALAMAN.Bulan April nanti dah kurang sikit rasanya . .*rasanya laa. . .




Mida sayang Anna . .Best Friends Forever :)

Coretan untuk Anna:
Na , aku sibuk dengan PKS .Well , kau pun maklumkan .Nama pun kerja kan kena la ada komitmen , aku ada masa aku spent dengan kau . . .ALWAYS . . .
Tapi jangan la jadikan aku pilihan kedua kau . . .sekali-sekala okay laa . .selalu . .IM SAD laa . . .
Takpela kau tahu kan kan .aku merajuk tak lama*cuma jangan buat aku nangis jee . . .Still sayang kau Gegey ! I'm always here by your side kan . .Never leave you alone.aku tahu aku FOREVER ALONE.hee . .So , hope so kau jugak tahu ! Kalau nak keluar dengan 'dia' ke nak ajak dia kau cakap jee betul-betul .Kau tahukan betapa aku tak suka bila orang bagi harapan kat aku . .You know me right .
I will always LOVE you !
p/s:aku suka gila video semalam.haha



notacinta:Esok bank tutup kot kena la pinjam duit nenek dulu.im glad that everything slowly back to NORMAL.

katapujangga:Fight and push harder for what you believe in, you'd be suprised, and you are so much stronger than you think.

Comments

NynaMysarah said…
pastikan next months xbusy ok! krgkan actviti geehee :D
cemomoi said…
hohooo ingat PM je yang sibuk... takpe selesaikan apa yang patut dulu
selesaikan yg penting dulu...
She's retarded said…
babe, exam dah lepas ke?