Hey MALAYSIAN !

Assalamualaikum . .Salam 1 Malaysia . .
Jyeahh. .Tinggal dua je lagi subjek MATH dan CHEMIS . . .kemudian . .CUTIIIII. . .tapi tak boleh nak enjoy sangat laa . . .SPM derr. . .plus PKS . .dan segala benda mcm lagi lah.
Apa-apa la Mida wei , janji kau dapat uruskan masa dengan betul . .BAIK cikgu :)

Well , sebenarnya nak SHARE satu video ni dengan MALAYSIAN semua. . . tak boleh belah ayat
*mida tengok dekat MHI pagi tadi .bagus kan . .sementara nak siap-siap pukul 6.30 tue tengok Tv dulu . . Tv kicik cumel itu .hee . . .
SO. . .REPRESENT THAT OKAY SONG . . .


Eh , tengok lah apa tunggu lagi . . .
Its about MALAYSIAN guys. . MALAYSIAN . . . .
THUMBS UP la korang yang buat video ni . .COOL gile derrr. .
.

notacinta:Yeahh . . .Harap lah lulus add math kali niy . . . *Ibu , barang nak buat kek tak beli lagi niy . .mcm mana . . . .?

katapujangga:Don't CRY because its OVER , SMILE because it HAPPENED.

Comments

cemomoi said…
sempat lagi layan, takpe release tensen