Jun 25, 2010

COFFEE-MATE® - Nota Cinta Episode 3

tengok time da ilang baru nak kelam kabut..
time ader depan mater buat dek jer mcam orang tue xwujud..
perubahan dalam sesuatu perhubungan seharusnya memerlukan tolenrasi antara pasangan..
jika cinta itu kuat ia pasti kan bersatu jua...
memang betul bila kita kehilangan baru lah kita belajar menghargai....
sebenarnya episod niy da kuar 13JUn lalu..
tapi aku xsempat nak update....
tapi citer niy memang best...

Jun 7, 2010

COFFEE-MATE® - Nota Cinta Episode 2

lelaki selalu macam tue kan,...
maser blum dpat tkjar2...
lautan api sanggup ku renang..
biler da dapat..
perempuan pulak yg bersungguh2 dan lelaki mula berubah..
hargaiilah orang yg ader di depan mater kiter..
lihatlah pengorbanan mereka dengan mata hati..
jangan biarkan pengorbanan yg di lakukan insan yg kiter sayng sia2..
jangan sampai satu saat kiter menyesal..
dan saat itu..
percayalah saat itu takkan mampu di ulang kembali...

Jun 4, 2010

COFFEE-MATE® - Nota Cinta Episode 1

hasil dari blog walking kat The Eyes Of Redbloodsnow™ ...thanx dear...u r so nice to share what u know wit other...aku pon nak share ngan korang gak...yela tengah alone niep...kne la lyan pasaan sendiri(SS)..haha...korang pown usha lar k video niy...aku pown tersedar...yg aku masih awal untuk berharap...mungkin satu hari nanti aku akn jumper dengan orang yg betu2 syang aku(cinta sejati)...ceh waah..layan beb............................................................