SPM sudah dekat!!

SPM dah habes!! means mereka2 yg ambil SPM dah 'merdeka'. .tiada lagi sekolah. . tiada lagi pakaian seragam. .tiada lagi perhimpunan EXCEPT dorang masuk form 6. .hehe. .dan itu juga bermakna. . . . .SPM terlalu hampir buat mida !! OUH NO!! semua orang melalui perkara yg sama. . dan oleh itu . .bermula minggu depan . .saya akan sibuk prepared evrything for 2011 year. . i hope its gonna be a great year for me . .memandangkan tahun terakhir bersekolah!!

i am science student. .nampak . . BIOLOGY , PHYSICS, ADD MATH, CHEMISTRY. .but Dr.phD wanna be .one year left. . .untuk menikmati keindahan menjadi seorang pelajar sekolah!
meet BIRTHDAY GIRL OF THE DAY. . .she was so cute. .also , my BFF . .always by my side when i need someone to talk too. . . . .. .
ALYA SHAHIRAH!!! happy super swit sixteen. .LOVE YAA!!!! friend forever. .
meets GALLANT!!! miss they all. .yg hujung kanan tu sesat . .hehe. .sorry DOLAH tak perasan.!
and here she is. . . .my dearie busuk shyndi ayu . .baru balik dari BALI semalam . . tengah duduk2 ngan AIN tibe2 dia dtg dari belakang kejutkan mida. .dia jerit , mida jerit , ain oun jerit. .naseb baek tak de yg terkena SERANGAN JANTUNG!. .hehe. .really miss her. . .and , so much story to tell . .

katapujangga:Hati yang padu dan yakin akan membuahkan kejayaan. Hati yang khuatir dan ragu-ragu memandu kegagalan.


Comments

Mimi Radzuan said…
RINDU BUKU ADD MATH N BIO..HUHUHU
Redbloodsnow said…
Lepas SPM..melangkah ke alam U. pastuh ke alam pekerjaan :) Gud luck cayung ^_^
NICK IRFAN said…
wah! dah form5 mida nampaknya thn dpn? bermula kat situ la kena study rajin2 SPM tu penting
Enna Banana said…
mida sama ngan adik enna, dia pun nak kemas bilik dia dah, dia bungkus semua buku dia cam kat atas tuh, bikin lawak itu budak, ahaha

Popular Posts