Cerita ROJAK yang TERTUNGGAK. .

Dua hari sunyi tanpa updates. .sangat la bosan . .sakit hati tau sebab broadband kat rumah nak bermanja2 . .niy tengah merajuk niy tu yg lepak CC lagi bagus. . kesian buah hati mida niy. . okay . .mida rasa update kali niy mida campur2 je. .malas nak stoli satu-satu . .hilang MOOD. .

ni semalam mida online . .tibe2 nampak syazmir post something dekat group FB . .mula2 malas la nak tengok. .then , takde ape nak buat . .usha la. .tengok2 dia buat bende niy. .sajak dan gambar group kami. .lawa. .suka sangat . .nampak tak mida. .senang jer . .satu-satunya perempuan . .mida la tue. .HEHE. .terharu owh.kenape mida sorang jer perempuan . .?sebab mida leh IN dengan dorang. .
semalam petang , sebelum keluar dengan adik mida AMI . .tengok si kecik amin niy naek basikal. .
OOEMMGEEE!!! niy la abg cute yg mida pernah cakap tue. . cute kan . .CANDID taw. .hope abg niy tak baca blog mida. .hehe. .anyway , tiada niat buruk hanya kagum dengan ciptaan ALLAH . .hehe. .inna dapat taw pasal ni. .marah dia .kihkih.
masa kat cc . .see zaman dah maju . .budak2 niy ada FB tapi dorang maen game jer. . .
yaa. .last but not least . .my sengal picture!! HAHA

katapujangga:Mencegah lebih baik dari berubat.Sebelum sakit , belajarlah jaga badan.

Comments

Enna Banana said…
mida! abang tu tak cute pun! muka macam mintak lempang jeh, hahaha

Popular Posts